STEL UW VRAAG
Bel of app 06-30 90 79 44

BEKIJK ANTWOORDEN 
Op veelgestelde vragen

CONTACT HOUDEN 
Via facebook of instagram

Steenwijk Schoenmode: een échte familiezaak

Mooie en kwalitatief goede schoenen online bestellen bij een echte schoenenfamilie


Hartelijk welkom bij Steengoeieschoenen.nl. Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak werkzaam is. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. 


Shoppen zoals vanouds

Ontspannen shoppen kan gelukkig weer zoals vanouds, op een nette afstand van elkaar. U bent van harte welkom op de reguliere 
openingstijden. Let op: onze wekelijkse koopavond op vrijdag is vervallen. In plaats daarvan kunt u op vrijdagavond OP AFSPRAAK van 19:00-21:00 bij ons terecht!

Op dit moment ruimen wij onze zomercollectie op, om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Bent u al geslaagd met een van onze vele koopjes, bijvoorbeeld 'n paar mooie chique pumps of geklede veterschoenen, kleurige mocassins of espadrilles, hippe zomerlaarsjes of sportieve sneakers?
Of werkt u zelfs vooruit voor het najaar? Onze rijk uitgevoerde veelzijdige herfst-wintercollectie stroomt al binnen. Laat u verrassen door de nieuwste modetrends!

De winter is natuurlijk hét seizoen om te investeren in een paar hoge sportieve sneakers, stoere of juiste geklede veterboots en eigenzinnige korte laarsjes. Ook de lange laars doet zijn (her)intrede. Misschien vindt u zelfs een bijpassende tas of handige accessoire? U kunt bij ons ook terecht voor stevige wandelschoenen om er even heerlijk op uit te kunnen trekken. Bij Steenwijk Schoenmode slaagt u zeker! 

U wordt op de vertrouwde manier geadviseerd door een van onze schoenadviseurs, met een luisterend oor, en onder het genot van heerlijk kopje cappuccino, koffie of thee.

U bent van harte welkom!


Veiligheid en gezondheid blijven ons voorop staan

We willen u graag nog lange tijd van dienst blijven in onze winkel en op onze webshop. Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt shoppen, blijven we de hygiëne serieus nemen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaan boven alles.

Voelt u zich niet goed genoeg om bijvoorbeeld een bestelling of reservering op te halen, bel ons dan gerust om de reservering te verlengen. Ook uw bestelde schoenen houden we met alle liefde wat langer voor u vast, tot u weer helemaal bent hersteld.

Een selectie uit de new arrivals

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1