Onze winkels

Buggly

Welkom bij Buggly Shoes!

Bijna 25 jaar geleden kwam Buggly in Heerenveen, als het jonge hippe zusje van Steenwijk Modeschoenen.
Hier vind je een modische en sportieve collectie maar kun je ook terecht voor een nette schoen voor een bijzondere gelegenheid. Achterin de winkel bevindt zich de kindercollectie van Steenwijk Modeschoenen en Buggly. Op deze manier kunnen we hier al onze klanten in iedere leeftijdscategorie voorzien van de leukste en beste schoenen! Wees welkom, ons team staat voor je klaar om je daar waar nodig het juiste advies te geven.

 

steenwijkpand

Welkom bij Steenwijk Modeschoenen!

Steenwijk Modeschoenen een prachtige familiezaak sinds 1929 en een begrip in Heerenveen en verre omstreken. U vindt hier een uitgebreide collectie met veel verschillende merken voor dames, heren en kinderen. Sinds kort is in onze winkel ook een authorized Floris van Bommel shop-in-shop gevestigd waar we een grote exclusieve collectie van Van Bommel verkopen. Kom gezellig eens een kijkje nemen in onze winkel, de dames staan altijd voor u klaar met deskundig advies en een heerlijk kopje koffie!

Gorredijk

Welkom bij Steenwijk Modeschoenen instore Zij van Rinsma

Alweer 10 jaar geleden zijn wij een shop-in-shop begonnen in het prachtige modewarenhuis van familie Rinsma, door deze unieke samenwerking kunnen de gasten van Rinsma Fashion zich volledig laten kleden onder één dak. De grote keus in onze collectie maakt het dat iedere vrouw daar haar outfit compleet kan maken met de juiste schoen. Variërend van casual tot aan de prachtige party collectie. U vindt ons daar in de loft op de 2e etage. 

Steenwijkheren

Steenwijk Modeschoenen instore Heeren van Rinsma

In 2015 hebben wij onze nieuwe shop-in-shop bij de Heeren van Rinsma geopend. Ook hier bieden wij een heel groot gedeelte van onze herencollectie aan, variërend van gekleed tot casual. 

Wij gebruiken cookies Akkoord